JÄSENEKSI

Minustako jäsen?

JMK, tuttavallisesti "klubi", on kaikille motoristeille avoin kerho, pyörämerkkiin, ammatttiin ja maailmankatsomukseen katsomatta. Järjestämme monipuolista toimintaa, johon uudet aktiiviset jäsenet ovat tervetulleita. Klubi luo puitteet, mutta ihmiset järjestävät!

Miten liityn Klubiin?

Lue klubin säännöt ja klubiketti. Liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomake netissä tai klubilla. Nettilomakkeen löydät täältä. Jäseneksi hyväksymisen edellytyksenä on käynti klubilla (Killerillä, Vesangantie 24). Saat tiedon jäseneksi hyväksymisestä, kun hallitus on käsitellyt jäsenhakemuksen kokouksessaan ja sinut on hyväksytty jäseneksi. Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenyytesi on hyväksytty ja olet maksanut liittymisvuoden jäsenmaksun.

Miksi pitää käydä klubilla?

JMK ei ole pelkkä virtuaalikerho, vaan runsaasti toimintaa järjestävä yhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen merkittäviä etuja. Toimintamme tukirankana ovat aktiiviset jäsenemme. Käymällä klubilla saat opastuskierroksen tiloihin ja käytännön ohjeita toiminnasta. Näin pääset helpommin toimintaan mukaan. Varmimmin joku hallituksen jäsenistä on paikalla tutustumista varten sunnuntaisin klo 17-18.

Etuja jäsenkortilla

Kari Vehniäinen Racing tarjoaa klubilaisille tarvikkeista ja varaosista 10-15 % alennuksen riippuen tuoteryhmästä, ajovarusteista 20 % alennus.

Marine tarjoaa klubilaisille 10-15 % alennuksen tarvikkeista ja varaosista riippuen tuoteryhmästä.

Vaajakosken ABC tarjoaa klubilaisille 10 % alennuksen kahvista.

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!