Keski-Suomen moottoripyöränäyttely 13.-14.4.2024 pysäköinti

Keski-Suomen moottoripyöränäyttelyn aikana Hipposhallin ympäristön pysäköinti on ollut perinteisesti ruuhkainen ja tänä vuonna pysäköintipaikkoja on käytössä normaalia vähemmän alueen rakennustöiden vuoksi.

Suosittelemme tulemaan paikan päälle julkisilla kulkuneuvoilla. Rautpohjankadun kautta kulkevat ainakin bussilinjat 1, 2, 4, 10, 13, 27 ja 41. Lisäksi Voionmaankatu ja Keskussairaalantie ovat kävelymatkan päässä ja niiden kautta kulkee useita bussilinjoja. Bussien reittioppaan ja haun löydät täältä:

https://jyvaskyla.digitransit.fi/

Jos et pysty tulemaan paikalle julkisilla kulkuneuvoilla, seuraavassa on ohjeita pysäköintiin.

Hipposhallille pysäköintiin ajo tapahtuu Keskikadun kautta. Sinne ei pääse Kuntoportin kautta. Aluella on liikenteenohjaus. Seuraa opasteita. Seuraavat pysäköintialueet ovat tapahtuman käytössä:

  1. Valmetin valimon pysäköintialue on näistä suurin. Ajo sinne on Keskussairaalantieltä Valajankadulle, josta käännytään pysäköintialueelle. Huomioikaa opastus pysäköinnin suunnista. Hipposhallille pääsee parkkipaikalta kävellen Keskussairaalantien kautta Valmetin valimo kiertäen.
  2. Jäähallin pysäköintialuetta voi käyttää. Huomioikaa, että Keskikadulla jäähallin lähistöllä on bussiparkki, johon ei saa pysäköidä autoja.
  3. Valmetin Rautpohjankadun varressa olevia pysäköintipaikkoja voi myös käyttää.
  4. Nk. Moventasin Martinkadun pysäköintialue on näistä pienin. Alueella on Valmetille merkittyjä paikkoja, joita voi käyttää. Hipposhallille pääsee kävellen Martinkadun ja Syrjälänkadun kautta.
  5. Moottoripyöräparkki löytyy Hipposhallin edustalta.

Seuraavassa ovat alueiden kartat, joista näkyvät sallitut pysäköintialueet. Karttakuvapohjat: Jyväskylän karttapalvelu.

Valmetin valimon pysäköintialue.

Jäähallin pysäköintialue. Huom! Keskikadun bussiparkki on vain busseille.

Moventas Martinkadun pysäköintialue. Valmetin ja FluidHousen paikat.

Valmetin Rautpohjankadun varren pysäköintipaikat.

Monitoimitalon edusta ja entiset parkkipaikat, ei käytössä.

7.4.2024